av Malepaletten

juni 23, 2019

Malepaletten har startet samarbeid med Miriam.

Miriam har den siste tiden holdt kurs sammen med Malepaletten. Vi kommer med nytt kurs i August.Om du vil melde deg på sender du mail til skole@malepaletten.no så blir du satt opp på listen for kursdeltakere. Med forhåndspåmelding vil dere få tilbud om plass først.

Merk mail med » MIRIAMKURS»

HVEM ER MIRIAM ?

Foto: Severin Tøkje  

 

Nettsiden:  https://miriamhaukebo.no/

Miriam Haukebø er 32 år og holder til på Nordnes i Bergen. Sommeren 2018 startet Miriam en liten bedrift som tilbyr veggmalerier i bergensområdet samt trykk, bestillingsverk og originaler på landsbasis.

Hverdagen til Miriam består av både akrylmaling, akvarell, fargeblyanter og blekk. Uttrykksmessig har Miriam en leken, fargerik og gøyal strek, det tegnes mange realistiske motiver og fantasifulle skapninger i løpet av en arbeidsuke. Mange opplever at selv de finurlige figurene som tegnes har både sjel og sjarme selv om de er tegnet på todimensjonale ark. Årsaken til dette er i stor grad kunnskapen som ligger bak hver tegning, og en bevist bruk av de ulike virkemidlene inne tegning form og farge.

Miriam har lenge vært på YouTube og liker å dele tips og triks innen tegnefaget. Tegnekurset for nybegynnere har derfor fokus på smarte triks, og grunnleggende teorier for å kunne tegne gøyale figurer, så vel som realistiske motiver. Teknikkene man lærer er enkle å ta i bruk og man vil dermed raskt oppnå resultater.

Kurset passer ypperlig for den som allerede tegner og til den som lenge har hatt lyst til å ta blyanten fatt men ikke helt vet hvor en skal starte.                                                                                                                                                                                    De grunnleggende teknikkene vi lærer passer til de fleste medium og det gjør kurset i seg selv svært allsidig for den kreative.

                                                                     Kunne du tenke deg slektstre, Veggmaleri, kunstrykk, eller kanskje  et kort ?

https://miriamhaukebo.no/

 

Send oss en melding