av Malepaletten

juli 13, 2020

Metalliske toner egner seg ekstra godt nå som det nærmer seg desember. La det skinne litt ekstra i mørketiden med vakre nyanser av gull, sølv, bronse, kobber og glitter. Vi har metalliske toner i akrylmaling, akvarellmaling, oljemaling, gouache, blekk, tusj, pasteller og fargeblyanter. Lag dine egne personlige julekort, lag egne dekorasjoner, oppdater gamle gjenstander eller legg inn til skimrende nyanser i maleriene dine. Nedenfor finner du en oversikt over alle våre metalliske toner innenfor din foretrukkede kategori. 

Akrylmaling

Blant akrylmaling er det bare å velge og vrake! Vi har akrylmaling fra L&B, Golden og Winsor & Newton i ulike kvaliteter og konsistenser. Akrylmaling er allsidig og kan brukes på så og si alle fettfrie overflater. Ønsker du at akrylmalingen skal være rennende, flytende, saktetørkende eller smøraktig? Du bestemmer!

Akvarellmaling

Akvarellmaling kan også skinne! Vi har iriserende gull og sølv fra QoR Watercolour fra Golden, og gull og sølv i gouache fra W&N. Med akvarellmediumet Iridescent Medium fra Winsor & Newton kan du dessuten gi perlemor og glittereffekt til alle akvarellfarger. Mediet kan enten blandes direkte med fargen, eller påføres etter at malingen er tørr.

Oljemaling

Gi oljemaleriene dine en metallisk effekt. Blanding av metalliske farger er in! Mal med sølv, gull, bronze eller copper i dine oljemalerier for ulike spennende og skinnende effekter. Du finner metalliske oljefarger i kunstnerkvalitet fra Williamsburg og W&N

Spraymaling

Montana GOLD akrylspray

Montana GOLD spray er en matt akrylspray som vi lagerfører i over 120 farger. Selv om den opprinnelig er matt, har serien fem metalliske farger: Gold Chrome, Silver Chrome, Copper Chrome, Gold Matte og Silver Matte. Sprayen er svært dekkende, og ideell til bilder, men også til maling av gjenstander og møbler. Sprayen er vannfast og lysekte. Hva med å oppgradere møbler eller gammel julepynt?

Metallic Effect spray fra Montana

Montana Metallic Effect er en høyt dekkende og slitebestandig spraymaling med metallisk effekt. Ikke bare er Montana Metallic Effect-fargene ideelle for bruk på funksjonelle gjenstander som både sykler og møbler, de kan også gi en metallisk effekt til et hvert hobby- og kunstprosjekt på papir, papp, lerret, tre, glass, metall, keramikk, porselen, stein, akryl og andre malbare overflater. Kommer i hele 15 metalliske farger

Marble Effect spray fra Montana

Marble Effect fra Montana er en dekkende spraymaling som gir en kul marmoreffekt. Den kan brukes på en rekke underlag, som kartong, grunnet lerret, tre, glass, metall, keramikk, porselen, sten, akryl og andre malbare materialer. Hva med å dekorere pakker eller lage egne julekuler? Du kan også enkelt lage dekorativ kunst på papir eller lerret å gi bort i gave! Før bruk må sprayboksen ristes godt, og du regulerer tettheten på marmorstrukturen med avstand fra materialet. Jo nærmere du sprayer, jo tettere bli mønsteret. I tillegg til julefarger i gull, sølv og rød, får du sprayen i blå, sort og hvit.

iquitex Professional Acrylic Ink

Liquitex Professional Acrylic Ink er en supertynn, flytende akrylmaling med konsistens som blekk. Den egner seg til bruk med både pensel, penn og airbrush, og finnes i 35 ulike farger. Fargene er høyt pigmenterte, permanente og lysekte, tørker hurtig og er vannresistente. Det superpopulære akrylblekket får du for kun kr. 74,- per flaske. Er du interessert i å vite mer?

Calligraphy Ink fra Winsor & Newton

Calligraphy Ink fra Winsor & Newton er et kalligrafiblekk med gode, lysekte fargepigmenter. Blekket er lysekte og permanent når den er tørket. I tillegg til gull og sølv får du Calligraphy Ink fra W&N i 16 andre farger og ulike sett. Perfekt å bruke til å skrive og dekorere vakre julekort

Drawing Ink fra Winsor & Newton

Drawing Ink fra Winsor & Newton er blitt brukt av illustratører, kalligrafer, designere og kunstnere over hele verden siden 1890. Tegneblekket kjennetegnes ved de små, ikoniske krukkene. Blekket er hurtigtørkende, permanent og transparent, og kan brukes med både pensel, dyppepenn eller til airbrush. I tillegg til gull og sølv finnes den i 24 andre farger, og sort i fire ulike størrelser. Interessert i å vite mer? 

Derwent Metallic fargeblyanter

Metallic fra Derwent er en vannløselig fargeblyant med metallisk effekt. Blyanten finnes løst i gull og sølv, og i sett med 12 farger. Derwent Metallic egner seg aller best på mørkere bakgrunner.

Metallic Marker fra Winsor & Newton

Winsor & Newton Metallic Marker er en tusj med to spisser med metallisk, pigmentbasert blekk. Den har en bred og en fin spiss, og finnes i sett med 6 farger. Settet inneholder metallisk lilla, blå, grønn, sølv, gull og rødlig gull. Tusjene egner seg spesielt godt på mørkt underlag, og er perfekt for hjemmelagde julekort og pakkelapper.

crylic Marker fra Montana

Montana Acrylic Marker er høykvalitets vannbaserte akryltusjer. Akryltusjene finnes i ulike bredder. Tusjen er ekstremt dekkende, hurtigtørkende og har høy presisjon. Den er vannfast og 100% lysekte. Montana Acrylic Markers egner seg på både fast og fleksibelt underlag, og kan brukes på alt fra kort, gaver og lerret til glass og metall.

Du finner alle produktene inne på www.torso.no

Send oss en melding