​​​​Lerret

Lerret er det tradisjonelle underlaget for kunstmaling. Tidligere var lerret svært kostbart, men i dag brukes det av nesten alle som maler bilder.

Alle våre lerret er grunnet 2-3 ganger fra fabrikken, og er klare til bruk. Maler du med olje anbefaler vi likevel et eller to strøk med et grunningsmiddel som “limvann” eller gesso.

Vi fører: 

Ferdig oppspent bomullslerret i premium kvalitet fra Canva som er stiftet bak. Egner seg godt til akrylmaling og oljemalig. Kommer i to bredder. Smal og 3D. Canva bomullslerret er produsert i Europa

CANVA  linlerret er ferdigoppspente lerret produsert i Europa. Vi har lagt spesielt vekt på gode rammer med lite kvist og lin i beste kvalitet. Kommer i formater fra 40x50 cm til 120x200 cm.

 • 440 gram lin i meget god kvalitet
 • Ekstra tykk 3D ramme
 • Håndgrunnet med 4 lag gesso
 • Blindramme i solid trelist
 • Figura maleplate i MDF. Maleplaten er 6 mm tykk og egner seg godt til akrylmaling og oljemaling. 

  Akrylmaling: Før maling med akrylmaling anbefales det å grunne 2 strøk med Golden Gloss Medium, Fluid Matte Medium eller GAC100. 
  Oljemaling: For oljemaling anbefales 2 strøk med Golden GAC100 før eventuelt gesso.

  Maleplater for olje og akryl fra Figura.
  Figura Art Panel er våre nye maleplater i trefiner på rammelist. Art Panel kommer foreløpig i 6 formater fra 20x20 til 40x50 cm. Perfekt for alle som ønsker et fast underlag å male eller tegne på.  

Send oss en melding