av Malepaletten

april 19, 2018

Copic blir produsert i Japan, og kom for første gang på markedet i 1987. Faktisk fyller de hele 30 år i år. Copic ble først produsert for kunstnere og designere, men har i dag en mye større arena. Tusjen brukes av animatører, illustratører,  manga- og dataspill-artister. Også av barn. Copic har blitt en stor skusess i hele Europa.

Copictusjen er permanente og alkoholbaserte. Innholde er blandet med fargestoff som er blandet med ethanol. Det er ved hjelp av alkoholen at tusjen avgir en jevn farge som blender godt. Etter den tørker og fordamper avgir den en ren, levende og vakker farge. Test alltid underlaget du skal bruke Copic på først. Selv har vi flere alternativer i butikken.

Copic Sketch

Copic Sketch er den mest populære blant alle Copic-markørene. Den kommer i et spekter av farger på 358 stk som inkluderer en blender. Den har to tupper på hver side av blekkbeholderen – en middels bred på den ene siden og en spenstig Brush på andre siden. Tusjen passer for mange arenaer. Den er perfekt for illustrasjon, håndtverk og karikatatur.

Malepaletten har også endelig fått inn Copic Ciao.

Verious ink  (Du kan komme inn å få påfylling av Malepaletten . Du  betaler bare 30 kr påfyllingen.

Du finner Liner, BrushPen,Tuppene,penal, Tomme markører og en masse annet utstyr. Kom innom oss for mer informasjon

 

 

 

Send oss en melding