av Malepaletten

november 12, 2019

W&N Professional akrylmaling

Professional Acrylic fra Winsor & Newton

Profesjonell akrylmaling i kunsterkvalitet som finnes i 80 farger. Dette er Winsor & Newtons beste kvalitet av akrylmaling. I motsetning til de fleste akrylfarger som blir noe mørkere når de tørker, gir denne minimalt med fargeskift fra vått til tørt – noe som betyr at du ser hva du får. Kun de fineste pigmenter brukes i produksjonen.

Hva er akrylmaling?

Akrylmaling er vannbasert og for mange mer «renslig» å jobbe med enn oljemaling. Ikke lukter den, tørketiden er kort, den er vannløselig og utvalget av farger og medier er stort. Den kan brukes tilnærmet lik olje-, eller akvarellmaling. Akrylmaling for kunstnere kom i kommersielt salg fra midten av femtitallet og har senere tatt en større og større andel av malingsalget.

Akrylmaling etterlikner i utgangspunktet maleegenskapene til oljemaling, men gir også en rekke fordeler, eller ulemper – alt etter hva man ønsker eller er vant til. Akrylmaling tørker raskt (du kan gjøre ferdig et maleri på en kveld om du ønsker), men du kan tilsette et middel for å forlenge tørketiden.

 

Professional Acrylic finnes i 80 flotte akrylfarger

 

Professional Acrylic Mediums fra Winsor & Newton


Du finner en rekke akrylmedier fra W&N Professional Acrylic Mediums i høy kvalitet. Velg blant medier, gels og additiver. 

 

Professional Acrylic Gesso


Grunn lerretet med profesjonell gesso – klar, hvit eller sort.

Professional Acrylic fernisser

Fernisser og beskytt kunsten din med ferniss i kunstnerkvalitet. W&N Professional UV varnish finnes i matt, gloss og satin i 2 ulike størrelser.

 

Send oss en melding