Enter your keyword

Vår akrylmaling i kunstnerkvalitet

Vår akrylmaling i kunstnerkvalitet

Vår akrylmaling i kunstnerkvalitet

Vår akrylmaling i kunstnerkvalitet

Golden Heavy Body akrylmaling

Heavy Body er den første og mest populære akrylmalingen fra Golden Artist Colors. Heavy Body er kjent for sin myke, smøraktige konsistens. Heavy Body-paletten inneholder det største sortimentet av unike, rene pigmenter i en 100% akrylemulsjon tilgjengelig for profesjonelle kunstnere. Golden Heavy Body inneholder ingen fyllstoffer, forlengere, tonere eller fargestoffer. Golden Heavy Body finnes i 108 farger og ulike størrelser: 59 ml, 148 ml, 237 ml, 473 ml. Vi kan også bestille i størrelse 946 ml og 3,78 liter.

 

Golden Fluid akrylmaling

Golden Fluid Acrylics er en tyntflytende akrylmaling i kunstnerkvalitet. Golden Fluid er lysekte og har svært høy pigmentering. Den har samme fargeintensitet som Goldens velkjente Heavy Body, men en mye mer flytende konsistens, nesten som kremfløte. Golden Fluid finnes i 66 farger, og lagerføres i 30 ml og 118 ml.

Golden OPEN akrylmaling

OPEN fra Golden Artist Colors, er en akrylmaling med vesentlig lengere tørketid enn tradisjonelle akrylmalinger. Golden OPEN har en myk konsistens, som er noe mykere enn Goldens Heavy Body akrylmaling. OPEN finnes i 74 farger og 6 iridiserende, i størrelsene 59 ml og 237 ml, samt 946 ml i titanhvit

Golden High Flow akrylmaling

OPEN fra Golden Artist Colors, er en akrylmaling med vesentlig lengere tørketid enn tradisjonelle akrylmalinger. Golden OPEN har en myk konsistens, som er noe mykere enn Goldens Heavy Body akrylmaling. OPEN finnes i 74 farger og 6 iridiserende, i størrelsene 59 ml og 237 ml, samt 946 ml i titanhvit.